myDanmark.com Tilføj en ny tjeneste Kontakt
Søg service:
Populære byer
København K  Århus C  Roskilde  Frederiksberg  Odense C  Horsens  Brøndby  Glostrup  Aalborg  Valby  Odder  Randers  Svendborg  Vejle  Rødovre  Kolding  Silkeborg  Sønderborg  Fredericia  Haderslev 
Annoncer:
7000 Fredericia Gl. Færgevej 30

Trinity Hotel & Konference Center A/S kort

Trinity Hotel & Konference Center A/S


Telefon: 82 27 17 17

  

Websted (trinity.dk)Annoncer

På Trinity Hotel & Konference Center styrker og udvikler vi forudsætningerne for at mødedeltagerne får max læring og udbytte af mødet, kurset eller konferencen. Derved øges muligheden for at du som uddannelses-ansvarlig og kursusbooker lykkes og har et return on meeting investment (ROMI).


Tjenesteydelseskategorier

kursuscenter  kursus  lokale  mødelokale  kursuslokale  konference  udlejning  fester  it  av  udstyr  hotel  værelser  restaurant  fredericia  

Relaterede Services

Annoncer
Trinity har en Top 3 placering i Voxmeters måling af danske kursuscentre. Vi arbejder løbende med at forbedre servicen for vores kunder, så den lever op til de krav, som i dag stilles til konferencer og kurser.
Unik beliggenhed

Trinity er placeret lige i hjertet af Danmark og med udsigt til Lillebælt. Vores unikke beliggenhed skaber fantastiske muligheder for jeres næste arrangement.
Learn wise

learn wise® er Trinitys helhedskoncept, som bygger på at læring og refleksion skal have de bedste betingelser. Konceptet vægter både selve indholdet, men skaber også de bedste rammer for et udbytterigt arrangement.
4 Mødedesignprincipper

Trinity hjælper dig med at skabe de rigtige rammer for mødet. Vores lokaler byder på et væld af designmuligheder og kreative løsninger, som optimerer deltagerne til læring, engagement og refleksion.

Scenen er sat på en skøn sandstrand med udsigt til havets brusende bølger.

Få nyheder fra Trinity og modtag et nyhedsbrev et par gange i kvartalet.

Mens vores konferencegæster forhåbentlig har nydt sommeren og holdt fri, har vi på Trinity benyttet os af chancen for at give en lang række af vores mødelokaler en tiltrængt makeover. Gulvtæpper og gardiner er blevet skiftet ud, vægge har fået frisk maling og så er der skabt smarte løsninger, som giver mere plads.

Direkte links til relevante sider.

Se mødelokale her og læs mere om mødefaciliteterne på Trinity.

Book et mødelokale her og læs mere om mødefaciliteterne på Trinity.

Trinity Hotel & Konference Cente
Gl. Færgevej 30
Snoghøj
7000 Fredericia
T: +45 8227 1717
F: +45 8227 1727

Annoncer
Populære services
Internet  Computer  Kommunikation  Kultur  Underholdning  Restauranter  Restaurationer  Helse  Sundhed  Velvære  Byggeri  Håndværk  Job  Uddannelse  Undervisning  Pizzeriaer  Forbrugsgoder  Reklamebureauer  RESTAURANTS  Transport