myDanmark.com Tilføj en ny tjeneste Kontakt
Søg service:
Populære byer
København K  Århus C  Roskilde  Frederiksberg  Odense C  Horsens  Brøndby  Glostrup  Aalborg  Valby  Odder  Randers  Svendborg  Vejle  Rødovre  Kolding  Silkeborg  Sønderborg  Fredericia  Haderslev 
Annoncer:
6000 Kolding Banegårdspladsen 0

Hotel Saxildhus kort

Hotel Saxildhus


Telefon: 75 52 12 00

  

Websted (saxildhus.dk)


E-mail-adresse: [javascript protected email address]Annoncer

Saxildhus Hotel Kolding lyser op i Koldings bymidte med sin smukke hvide facade og grønne glasserede tagsten. Indenfor møder man nostalgi og luksus i smagfuld kombination samt et personale, der aldrig glemmer, at gæsten er i centrum.


Tjenesteydelseskategorier

hotel  møder  konference  pub  restaurant  fitness  wellness  værelser  

Relaterede Services

Annoncer
[email protected]

VELKOMMEN TIL
HOTEL SAXILDHUS KOLDING
; ;
Hotel Saxildhus er en charmerende perle, placeret i hjertet af ;Kolding, tæt på banegården. Hotellet som har 87 værelser er indrettet i en af landets smukkeste og mest klassiske hotelbygninger.
;
Der er gåafstand til mange af byens museer, gågader og parker, hvor der findes spænd-ende tilbud og aktiviteter for yngre såvel som ældre.
Om morgenen serveres en udsøgt morgenbuffet i vores nyrenoverede morgenmads-restaurant. ;Ønsker man at spise om aftenen ;er vi ;gerne behjælpelig med at bestille bord på Restaurant Latin , som ligger i Hotellet.
;
En del af Milling Hotels
;
; ; ;

Hotel Saxildhus
Jernbanegade 39
6000 Kolding ;| Denmark
;
Telefon: (+45) 75521200
Telefax: (+45) 75535310
Email: [email protected]

Pris pr. person 825,00
; ; ;

Annoncer
Populære services
Internet  Computer  Kommunikation  Kultur  Underholdning  Restauranter  Restaurationer  Helse  Sundhed  Velvære  Byggeri  Håndværk  Job  Uddannelse  Undervisning  Pizzeriaer  Forbrugsgoder  Reklamebureauer  RESTAURANTS  Transport