myDanmark.com Tilføj en ny tjeneste Kontakt
Søg service:
Populære byer
København K  Århus C  Roskilde  Frederiksberg  Odense C  Horsens  Brøndby  Glostrup  Aalborg  Valby  Odder  Randers  Svendborg  Vejle  Rødovre  Kolding  Silkeborg  Sønderborg  Fredericia  Haderslev 
Annoncer:
4000 Roskilde Hersegade 17

Garbos kort

Garbos


Telefon: 30 26 71 41

  

Websted (garbos.dk)



Annoncer

I løbet af 2009 vil vi præsentere livemusik, stand up comedy, livekaraoke og mange andre events. Alle andre fredage introducerer vi ¿House of cocktails¿. Det er et særligt tiltag for dig, der er vokset fra filur og blå isbjørne. Der vil blive kælet for detaljerne og præsenteret cocktails i gastronomi-klasse, af vores professionelle bartendere. Et must for livsnydere.


Tjenesteydelseskategorier

dj  Underholdning  stand  Danske restauranter  dansebar  Restaurant  natklub  up  natklubber  natteliv  Restauranter  Kultur  bar  livemusik  comedy  dans  coctails  Diskoteker  

Relaterede Services

Annoncer
Garbos er stedet for det voksne publikum som elsker at feste, og samtidig vil have den bedste kvalitet. Vi står både for flotte cocktails, god musik og hyggeligt selskab, og tager en ære i at vi er stedet i Roskilde, hvor alle festglade mennesker over 21 år, er hvér lørdag.

Vi lægger stor vægt på at behandle alle lige, give god service og at alle får den samme høje kvalitet, hvad enten det er i garderoben, på dansegulvet, foran baren eller "bare" når man dukker op og bliver taget høfligt imod af vores dørmænd og entré pige.

Fredagen er primært cocktail bar, men hvisse aftener er event aftener, hvor forskellige kunstnere kommer og gæster os til diverse arrangementer. Dette bliver altid reklameret i god tid på denne hjemmeside (se under "events"), samt på diverse plakater og flyers.

Lørdag er ugens højdepunkt og som regel den største aften. Vi sætter alle sejl og har fuld tryk på alle barer og dansegulvet. Hver en meter på Garbos bliver udnyttet til og af vores gæster.

Vi har i 9 år altid stilet efter høj service, kvalitet og god musik og det vil altid være vores første prioritet at alle går hjem med følelsen af at det ikke kunne have været en bedre aften/nat weekend efter weekend.

© 2012 ; Garbos.dk ; ; ;/ ; ; ; Kontakt os ; ; ;/ ; ; ;GARBOS - HERSEGADE 17 - 4000 ROSKILDE - 30 26 71 41

Annoncer
Populære services
Internet  Computer  Kommunikation  Kultur  Underholdning  Restauranter  Restaurationer  Helse  Sundhed  Velvære  Byggeri  Håndværk  Job  Uddannelse  Undervisning  Pizzeriaer  Forbrugsgoder  Reklamebureauer  RESTAURANTS  Transport