myDanmark.com Tilføj en ny tjeneste Kontakt
Søg service:
Populære byer
København K  Århus C  Roskilde  Frederiksberg  Odense C  Horsens  Brøndby  Glostrup  Aalborg  Valby  Odder  Randers  Svendborg  Vejle  Rødovre  Kolding  Silkeborg  Sønderborg  Fredericia  Haderslev 
Annoncer:
2500 Valby Vigerslevvej 350

Boldklubben Pioneren (Yery Ibarra-Hansen) kort

Boldklubben Pioneren (Yery Ibarra-Hansen)


Telefon: 36 17 35 59

  

Websted (pioneren.dk)


E-mail-adresse: [javascript protected email address]Annoncer

Fritid, organisationer, Sport og motion, Undervisning, SPORTS, Job, Hobby, Sports og idrætsforeninger, IDRÆTSFORENINGER, Uddannelse, Sports og idrætsklubber, Sport, Foreninger


Tjenesteydelseskategorier

Fritid  organisationer  Sport og motion  Undervisning  SPORTS  Job  Hobby  Sports og idrætsforeninger  IDRÆTSFORENINGER  Uddannelse  Sports og idrætsklubber  Sport  Foreninger  

Relaterede Services

Annoncer
[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

21-09-2012 HALL OF FAME + 1. HOLDETS STATISTIK OPDATERET
Så har Boldklubben historiker fået opdateret

1. holdets statistik for sæsonen 2011-12

19-09-2012 11M OB TABER KNEBENT
Boldklubbens Flagskib fik endnu et knebent nederlag, ;da det blev til et 3-2 nederlag mod Olympia. Det blev dog til et par flotte mål af Jimmy og Johnny. Flagskibets trænertrio udtaler "godt at drengene viser høj moral i 2. halvleg og kommer tilbage i kampen - samtidig ;tegner det ;også godt for de kommende kampe, at Jimmy melder sig tilbage i kampen om topscorertitlen" . Læse mere...

15-09-2012 11M OB TABER MOD TOPHOLDET
Boldklubbens Flagskib tabte dagens hjemmekampe mod rækkens meget velspillende tophold, B1908. Flagskibets trænerduo ;udtaler dog " en heroisk indsats af drengene idag, hvor hele holdet spiller en meget flot kamp og viser stor løbevillighed for hinanden ". Læse mere...

02-09-2012 God turneringsstart til U10 drengene
Den 1. september var drengene fra årgang 02-03 ude og spille efterårets første 3 kampe.
1. kamp mod Hvidovre: Det var en meget lige og god kamp, hvor der blev kæmpet bravt fra begge hold. Vi trak dog det korteste strå og tabte 0-1. Læs mere her
31-08-2012 Indmeldelse på hjemmesiden
Det har aldrig været nemmere at blive meldt ind i klubben. Bare brug webformularen "over 18 år" eller "under 18 år" ;i menuen til venstre under "Indmeldelse". For at benytte denne formular skal man have en gyldig mailadresse, da der vil blive sendt en bekræftelsesmail til opretter.
30-08-2012 Forum på hjemmesiden oppe igen
Forum her på hjemmesiden er aktiveret igen efter oprydning. Man skal have et login for at kunne læse og besvare posts i forum, men det er meget nemt at oprette et. Gå ind i forum, vælg en forumgruppe og tryk på "ny bruger" i menuen til venstre. Med det login kan man også kommentere på sin træners referater efter kampene, hvis man skulle have noget at tilføje.
God fornøjelse.

27-08-2012 Pionerens tur til Bonbon Land 2012
Så blev det i lørdags tid til årets tur til Bonbonland for medlemmer, deres børn og forældre. Desværre var dagen valgt lidt uheldigt, da Kirsebærhaven skole også havde arrangement på dagen og eleverne havde mødepligt. Med det in mente var tilmeldingen rigtig fin. Da Roskilde Turistfart kunne give os et rigtig godt tilbud på transport derned og hjem igen, kunne vi bare læne os tilbage og nyde turen. Faktisk, kombineret med Sørens tilbud fra Bonbon Land og klubbens tilskud, fik vi transport og entre til en meget billigere pris end den normale entrepris.
Vi havde en super fed dag - 1000 tak til Søren Sonne Larsen for det store arbejde at få stablet det på benene.
Vi glæder os til næste års tur - HUSK tilmelding kommer her på hjemmesiden i løbet af foråret 2013.
23-08-2012 Betaling af kontingent samt indmelding i Pioneren

På seneste generalforsamling blev der rapporteret om et stort problem i forhold til at mange spillere ikke betalte deres kontingent. Sørg nu for at få betalt det kontingent, det er den eneste måde vi kan forbedre Pioneren og vedligeholde de faciliteter vi har.
23-08-2012 Vær med til at gøre en forskel i Boldklubben Pioneren

Bestyrelsen har siden seneste generalforsamlig fungeret uden egentlig kasserer. Har du erfaring med jobbet som kasserer, eller har du en interesse på området, så kontakt bestyrelsen på [email protected] og hør nærmere.
21-08-2012 Skidt start for 1. holdet
Fremragende kamp, men ingen point.

"Pioneren skabte flere målchancer på en halvleg i kampen mod Valby, end holdet har gjort i de foregående 5 halvlegs tilsammen. Men desværre var det ikke nok til point mod et heroisk arbejdende Valbyhold.

Allerede fra kampens start, var det tydeligt på Pionerens hold at tilstedeværelsen af Christian Brøndum og debuterende Emil Jensen skabte en tro på egne offensive evner. Hele holdet spillede med en selvtillid som hurtigt udmøntede sig i væsentlig bedre fodbold end tidligere på sæsonen."
Se det fulde kampreferat her: Kampreferat
18-08-2012 Skidt start for 1. holdet
NY NEDTUR FOR 1. HOLDET
"Der var fremgang at spore i spillet med bolden, men heller ikke i 2. forsøg lykkedes det for Pionerens serie2 hold at sikre point, hertil var dagens modstander simpelthen på alle områder for stor en mundfuld."
Se det fulde kampreferat her: Kampreferat

14-08-2012 Skidt start for 1. holdet

Sønde
o Fight, et hold hvor man kan være sikker på to ting. De arbejder stenhårdt for tingene, og de er livsfarlige i deres omstillinger – hvor de klogt gør brug af rækkens måske hurtigste kantspiller ”Thøger”."
Se det fulde kampreferat her: Kampreferat

Valby Bladet Cup er blevet udvidet med 7M Damer i år, hvor Boldklubben selvfølgelig også stille med et hold. Boldklubben spiller alle kampe på Kulbanevej (Rikken Park) og programmet er som følger (kampene spilles samtidig):
Onsdag d. 1. august kl. 19.15
Herre: Pioneren - Rikken
Damer: ;Pioneren - Rikken
Fredag d. 3. august kl. 17.30
Herre: Pioneren - Vigerslev
Damer: Pioneren - Vigerslev
Søndag d. ;5. august kl. ;11.15
Herre: Pioneren - Udfordringen
Damer: Pioneren - Hellas

09-07-2012 FIVE-A-SIDE 2012 - ENDNU EN SUCCES
Årets kombineret five-a-side og afslutningsfest blev en stor succes med masser sol (næsten for meget), elegant bold og masser social hygge. Der skal også lyde en ;stor ;tak til at hjælperne til det flotte arrangement. HUSK allerede nu at sætte kryds lørdag d. 29. juni 2013.

29-06-2012 FIVE-A-SIDE - PRAKTISK INFORMATION
Der har været en flot opbakning til årets five-a-side så der blive 7 forskellige hold som dyster om trofæet i år! Mødetid som altid omkring kl. 10.00... og så overtager turneringsledelsen styringen og sørger for masser bold! Husk solcreme da det bliver flot vejr på Vigerslev Road i morgen!

27-06-2012 INTERVIEW MED CARSTEN VELTON
I forbindelse med Carsten "Goalshow" Velton's flotte 250 kamps jubilæum har vi haft en lille snak om nogle af de legender som Mr. Goalshow har spillet sammen med på Flagskibet. Læs mere...

27-06-2012 PRÆSENTATION AF NY 1. HOLDSTRÆNER - HERRE
Det er med stor fornøjelse at Boldklubben kan præsentere en gammel kending, Søren Sonne Larsen, som ansvarlig for 1. herresenior. Det vil være muligt for alle interesseret spillere at kigge forbi sommertræningen i morgen kl. 18.00 for at møde Søren. Der vil efterfølgende være et uformelt møde hvor planerne for herresenior-afdelingen vil blive fremlagt.
27-06-2012 PRÆSENTATION AF NY 1. HOLDSTRÆNERTRIO - DAME
Det er med stor glæde at Boldklubben kan præsentere den nye træner-trio for Boldklubbens dygtige damehold. Trioen består af Otto Pharsen, Søren Holm og Jesper Malthe. Trioens tanker om fordeling af arbejdsopgaver og planer for holdet vil blive præsenteret på et møde i løbet af sommeren.

26-06-2012 SOMMERTRÆNING FOR SENIORAFDELINGEN
Sommerens første frivillige sommertræning for alle Boldklubbens medlemmer bliver på torsdag d. 28. juli kl. 18.00, hvor der vil blive budt op ;til en let omgang bold! ;Der vil være mulighed for sommertræning hver torsdag i juli måned.

Når Flagskibet i dag lukker sæsonen mod Culpa ;runder Carsten "Goalshow" Velton, som den fjerde i Boldklubbens historie, 250 kampe på Boldklubbens 1. herresenior. Carsten har med 10'eren på ryggen og hans legendarisk raids på venstre kanten, som har resulteret i 92 mål og 100+ assister, været en utrolig vigtig figur for Flagskibet siden debutten i 2000. Stort tillykke til Carsten.

I forbindelse med weekendens kampe for 1. og 2. holdet takker trænerduoen Michael Jonasen og Anders Stig Rasmussen af for denne gang. Der skal lyde et stort tak for den store indsats med A-truppen fra bestyrelsen.

16-06-2012 7M HERRER SIKRE SIG FLOT OPRYKNING
7M Herrer sikret Boldklubbens tredje oprykning i foråret da de vandt en sikker 4-1 sejr over Sundby. Stort tillykke til Lars Michael og de unge knægte.

14-06-2012 ULTRAS SIKRER SIG 1. PLADSEN
Forårets anden oprykning kom sikkert i hus hertil aften da Ultras sikret sig oprykning fra deres pulje til Mesterrækken. Stort tillykke til Toke og drengene.
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;

11-06-2012 11M OB LUKKER FORÅRET
11M OB som stadigvæk var hårdt ramt af lørdagens sociale arrangement løb ind i et knebent 4-2 nederlag på Kløvermarken til CIK. Lidt mere effektivtivt foran modstanderens mål kunne have ændret kampens forløb, men så har trænerteamet noget at arbejde med henover sommeren! Målene blev blev scoret af den iskolde Kaiser og altid spurtstærke Flint!
10-06-2012 FORÅRETS FØRSTE OPRYKNING I HUS
Boldklubbens stærke Serie 5 hold har ryddet al modstand af vejen i foråret og sikret 1. pladsen i puljen med forårets 8. sejr i træk! Stort tillykke til drengene.

09-06-2012 11M OB FÅR 1 POINT
11M OB fik et hårdt tilkæmpet point mod rækken bedste hold, Olympia. Målene blev flot sat ind af den målfarlige offensive duo, Kaiser og Jimmy! Holdet blev dog til tider holdt inde i kampen af den fremragende Zanga på mål.
24-05-2012 STOR OPBAKNING TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING

Årets generalforsamling blev afholdt i mandags og der var tæt på fuldt hus - bestyrelsen takker for den flotte opbakning. Der blev valgt en masse nye kræfter ind i bestyrelsen bl.a. en ny formand (Jan Fugl), 3 nye b-medlemmer og 3 nye supplanter. Derudover var den også interesse for den ledige post som webmaster! Der vil komme en nærmere præsentation i den kommende tid.
Eneste udestående efter mødet er en ny kasserer - så har det din interesse bedes du kontakte

.
Den nye bestyrelse holder første møde d. 5. juni ;kl. 19.00 i Boldklubben hvor den nærmere fordeling af arbejdsopgaver, ansvarsområder, målsætning ;mm. vil blive diskuteret.
Der skal selvfølgelig også lyde en stor tak ;til de afgående b-medlemmer: Flemming Christoffersen (formand), Lea Willumsen (webmaster), Dennis Andersen (seniorformand) ;og Jørn Larsen (ryggraden i bestyrelsen i de sidste 10 år)!
;
24-05-2012 11M OB VINDER LIDT HELDIGT
11M OB vinder en lidt heldig sejr på 3-1 over Dragør. Holdet får aldrig rigtig flow i spillet, da flere spillere var semiskadet eller bare havde trætte ben, men heldigvis var effektiviteten i top hvor bl.a. Jimmy kom på måltavlen.
23-05-2012 PIGERAKETTEN 2012
Boldklubben havde fornøjelse af det årlige besøg fra Pigeraketten, hvilket igen i år var en stor succes - 70 piger i aldersgruppen 6-12 år havde fundet frem til Vigerslev Road og fik ;nogle fornøjelige timer.
22-05-2012 FLAGSKIBET MELDER SIG TILBAGE I TOPSTRIDEN
Boldklubbens Flagskib meldte sig tilbage tilbage i topstriden med en flot og fortjent 2-0 sejr over Hellas. To flotte scoringer i løbet af første halvleg af Brøndum og Henriksen afgjorde dysten. Begge mål blev sat flot op af en af holdets young guns, Zak. Der var også stor ros til holdets forsvar og målmand for en meget stærk kamp.

21-05-2012 11M OB VINDER STORSEJR
11M OB vinder en flot storsejr på 6-2 mod Rødovre. En ellers meget lige kamp tipper til Pio's fordel i midten af 2. halvleg hvor Rødovre ikke kan følge med i det opskruet tempo! Igen blev holdets brede offensive kvaliteter vist i form af fem forskellige målscore: Jimmy, Velton (2), Thomsen, Bie og MC.
18-05-2012 HUSK GENERALFORSAMLING PÅ MANDAG
Bestyrelsen kan kun opfordre alle Boldklubbens medlemmer til at møde op til årets Generalforsamling på mandag d. 21/5 kl. 19.00 ;(Grillen tændes kl. 18.00). Boldklubbens bestyrelsen står overfor en markant fornyelse da 2/3 af bestyrelsen takker af! Der er rigeligt med spændende opgaver til interesseret medlemmer, da følgende poster bliver ledige: Formand, Kasserer, Seniorformand, Eventmager mm. Vel mødt.

12-05-2012 11M OB VINDER FORTJENT
11M OB vandt en forholdsvis sikker 4-1 sejr over et ellers godt spillende Stefan hold. Holdet blev drevet frem af en meget stærk midtbane med Bie og Hoffmann i motorrummet og viste sin ;brede offensive kvaliteter i form af fire forskellige målscore: Troels, Kaiser, Velton og MC. Derudover skal holdets nye målmandsduo, Kenneth og Martin, også roses for god holdånd og flotte fodparader! Læs mere...
12-05-2012 FLAGSKIBET TABER TOPKAMP
Boldklubbens Flagskib måtte desværre indkassere et knebent 2-1 nederlag i topkampen mod Hekla. En lige kamp hvor ;at marginalerne desværre ;ikke var med Flagskibet og dermed blev oprykningsdysten endnu mere spændende.

05-05-2012 11M OB FORSÆTTER STIMEN
11M OB havde fornøjelse at endnu en sejr - denne gang 3-2 mod Amager FF efter årets dårligste kamp, hvor holdet overlod alt inititativ til hjemmeholdet. Holdets offensive duo, Jimmy Jensen (2) ;og Velton, viste dog deres farlighed og sikre holdet alle point. Læs mere...
05-05-2012 FLAGSKIBET VINDER STORSEJR
Boldklubben Flagskib vandt sikkert 5-0 over Bispebjerg i ensidig kamp. Holdet blev sat igang af 2 mål af Mads Lau - ja, den er god nok - inden Ilsø (2) og Danny Ilsø lukket kampen.
27-04-2012 FLAGSKIBET VINDER ENDNU ET LOKALOPGØR
Boldklubben Flagskib vandt sikkert 1-0 over FC Udfordringen på et mål af holdets talismand, Rasmus Larsen, 10 minutter før tid. Holdet blev styret sikkert af trekløveret på midten Dion Knudsen, Marc Ilsø og Danny Nielsen.

26-04-2012 11M OB VINDER FORTJENT
Så kom det nye 11M OB's første sejr efter en velspillet kamp mod CIK, hvor holdet var kontrollerende i store dele af kampen. Velton åbnet kampen med en flot scoring inden ;Kaiser kunne lade sige hylde som ;matchvinder ;på Vigerslev Road. Læs mere...

22-04-2012 11M OB TABER
11M OB tabte deres første kamp i sæsonen til et godt spillende B1908. Holdet fik dog produceret rigeligt med chancer og væsentligt bedre spil end første kamp. Læs mere...
21-04-2012 FLAGSKIBET VINDER LOKALOPGØR
Boldklubbens Flagskib fik forårets første sejr i den vigtige topkamp mod lokalrivalerne fra FC Sydhavnen. En sikker og meget velspillet 4-1 sejr på mål af Danny Nielsen, Muktar Khalif, Dion ;Knudsen og ;Mark Ilsø. Dersuden var der debut til de to young guns, Jimmy D ;og Zak K.

17-04-2012 11M OB FÅR UDBYTTET I DEBUT
Det debuterende 11M OB fik 2-2 i årets første kamp. Læs mere...
15-04-2012 11M OB ÅBNER SÆSONEN MOD OLYMPIA
Det nystartet 11M OB hold lægger ude mod topholdet Olympia på onsdag kl. 18.30 på Kløvermarken. Det vil være muligt at se et par Pio-legender i aktion bl.a. Claus Mosholt og Brian Nielsen. Det bliver helt sikkert flot og i et tempo hvor alle kan ;være med... Vel mødt!
14-04-2012 FLAGSKIBET FÅR ÅRETS FØRSTE POINT
Flagskibet fik årets første point, da Andreas Henriksen udlignet i overtiden til 4-4 mod Valby BK. I en kamp hvor holdet aldrig rigtig fandt sin rytme må man være tilfreds med weekendens udbytte. De øvrige mål blev sat ind af holdets angriber Muktar og midtbanedynamoen Mathias Zangenberg (2). Kampens store profil, Kasper Nielsen, sørget heldigvis for at holde Flagskibet inde i kampen i den hektiske slutfase med nogle meget vigtige redninger.
13-04-2012 FLAGSKIBET GØR KLAR TIL LOKALBRAG

I morgen skal Flagskibet i kamp igen efter det snævre ;nederlag mod ;CSC. Denne gang gæster ;vi vores venner fra Værkstedsvej, Valby BK, med kick-off kl. 15.00.

Valby har oprustet kraftig i vinterpausen og vil gøre alt for at redde sig fra nedrykningsspillet og lægger man oveni, at det jo også er et af de store lokal derbys, venter der en utrolig tæt og spændende serie 2 kamp..

Vi er desværre blevet ramt af et par uheldige skader. Krisitian "Bambi" ;Mortensen er ude i 6 uge med en grim skulderskade han pådrog sig i CSC kampen. Dion Knudsen ;døjer med ;en forstrækning og er på skånekost og så har Christian "Bavi" Brøndum fået en fibersprængning på lungen. Desuden er midterforsvarer Mads Lauritsen på ferie. Til gengæld er Danny Nielsen så småt ved at komme sig ovenpå hans forstrækning, som har holdt ham ude det meste af pre-sæsonen.

Det betyder naturligvis et par ændringer i forhold til sidste kamp. Mark Donnelly og Alexander Nissen træder ind og Mathias Zangenberg samt Carsten Velton ;er tilbage igen.

Men alle virker klar og vi kan forhåbentlig overfører det gode ;momentum fra de sidste par træningspas til kampen lørdag, hvor kodeordet er - benhårdt arbejde over hele linien..!

Vi ved det blir en svær og meget fysisk kamp og håber derfor at en masse vil komme ud og vise holdet deres opbakning. Det

betyder utrolig meget for spillerne..!
Husk også at reserveholdet (2. holdet) spiller deres første kamp på søndag kl. 13.30 i Valby IP, bag tribunen.
11-04-2012 ÅBNING AF BANERNE - STATUS: KAMPE FLYTTET!
Bestyrelsen er i dialog med Vej & Park om åbning af banerne for foråret. Forhåbentlig vil banerne blive åbnet i næste uge og kridtet så de er klar til kamp.
STATUS: Weekendens to hjemmekampe bliver flyttet til Valby IP da vi formentlig ikke vil få optegnet banerne i denne uge.
31-03-2012 FLAGSKIBET I KNEBENT NEDERLAG
Flagskibet åbnet forårssæsonen mod topholdet CSC, hvor det desværre blev til et knebent nederlag på 1-0 på et mål 2 minutter før tid efter en tilfældig nedfaldsbold i feltet. Holdet leveret en rigtig god hold indsats og i slutningen af kampen blev der også skabt de nødvendige chancer hvor de største tilfaldt holdets offensive backer, Tobias og Alex.
29-03-2012: HJEMMESIDEN ER OPDATERET
Alle Boldklubbens hold er opdateret under "Ungdom" og "Senior" med kontaktinformation og turneringsprogram for foråret.
28-03-2012: FLAGSKIBET STARTER SÆSONEN PÅ LØRDAG

På lørdag tager klubbens 1. senior hul på anden del af turneringen, hvor de ude i Kløvermarken skal forsøge at gentage efterårets flotte resultat og igen fravriste CSC 3 point i serie 2..! Men det bliver en utrolig svær ;opgave, da CSC overvintrede suverænt på 1. pladsen og kun har tabt én gang - mod Pioneren som selv sidder på 3. pladsen med 29 point, 3 point op til BK Hekla på 2. pladsen..!
;
Holdet har derfor brug for al den støtte og opbakning de kan få og vi håber derfor, at en masse af klubbens medlemmer og venner, vil tage turen til Kløvermarken og bakke Nog'erne op og give CSC kamp til stregen, både på og udenfor banen..!
;
Kampen starter kl. 11.15 på den nye kunstgræsbane i Kløvermarken.
10-03-2012: NYT 11M OLDBOYSHOLD ETABLERET
Boldklubben er meget stolte over, at kunne præsentere et nyt 11M OB hold som kommer til at bestå af gamle Pio-drenge med mindst et par tusinde Pio-kamp i benene i forvejen samt lidt nyt blod for at forhindre indavl! Holdets debut kommer formentlig til at løbe af stablen i uge 15 på Vigerslev Road mod B1908 i Københavns anden bedste Oldboysrække! Manager-teamet vil i starten bestå af Thomas Parmo, André Klitte og Carsten Velton.
21-01-2012: NY FORMAND SØGES!
Vores nye formand, Flemming Christoffersen, har desværre valgt at stoppe som formand i Boldklubben grundet nyt job i udlandet. Derfor skal Boldklubben vælge en ny formand på den kommende generalforsamling.

for yderligere information.
21-01-2012: UNGDOMSTRÆNERE SØGES!

Vores ekspanderende ungdomsafdeling står og mangler trænere på et par enkelte hold - årgang '97 og årgang '03/'05 piger. Vi har brug for din hjælp til sikre børnene for en god oplevelse i vores Boldklub. Kontakt ungdomskoordinator, Brian Hjortsberg, for yderligere information på 2448 0536 eller

.
17-01-2012: OPSTART A-TRUPPEN - OPDATERET MED BANENUMMER
A-

truppen starter den nye sæson op med en intern træningskamp søndag d. 12/2 kl. 10.00 hvorefter der vil være spillermøde samt spisning kl. 12.30 for alle fremmødte. ;Derudover vil der være fast træning for hele A-truppen hver tirsdag og torsdag kl. 19.00 på den nye kunstgræsbane 4 ;bag Valby Hallen. Første gang tirsdag d. 7/2.

.
HUSK FRIVILLIG TRÆNING FOR ALLE BOLDKLUBBENS ;SENIORMEDLEMMER ;HVER TIRSDAG ;KL. 19.00 ;PÅ DEN NYE FLOTTE KUNSTGRÆSBANE ;4 ;BAG ;VALBY HALLEN!
02-01-2012: INDENDØRSTIDER I UGE 1

Kære alle Pionerer. ;Rigtig godt nytår til jer alle. Vores indendørstider på Kirsebærhaven Skole i uge 1 er desværre blevet aflyste. Alle starter derfor først træning op i uge 2.

Annoncer
Populære services
Internet  Computer  Kommunikation  Kultur  Underholdning  Restauranter  Restaurationer  Helse  Sundhed  Velvære  Byggeri  Håndværk  Job  Uddannelse  Undervisning  Pizzeriaer  Forbrugsgoder  Reklamebureauer  RESTAURANTS  Transport